ÖZEL YETENEK SINAVI BOŞ KONTENJAN SAYILARI

Not 1: Yedek listede yer alan adayların yukarıda belirtilen boş kontenjan sayılarına göre (yedek sıralaması dikkate alınarak) 13-15 Eylül tarihlerinde Rektörlük Binası Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Iğdır Üniversitesi Suveren Yerleşkesindedir. Adaylar telefonla aranmayacaktır!

Not 2: Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü kız yedek sayısı 4 kişi olduğundan geri kalan yedekler erkek kontenjanına aktarılmıştır.

Not 3: Antrenörlük Eğitimi bölümü N.Ö. ve İ.Ö. kontenjan dağılımlarında Milli Sporcu ve engelli kontenjanı dolmadığından yine bu sayılar kız-erkek dağılımlarına göre aktarmıştır.

ÖZEL YETENEK SINAVI BOŞ KONTENJAN SAYILARI