ığdır üniversitesi besyo öğrencileri 18 mart çanakkale şehitlerini anma amacıyla doğa yürüyüşü gerçekleştirdi

Iğdır Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (Besyo)  öğrencileri, Öğr. Gör. Muharrem Ağar önderliğinde 18 Mart Çanakkale şehitlerini anmak amacıyla dağcılık faaliyeti düzenledi.

18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103.yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinliğe Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencileri ve Van patika doğa sporları ekibi de katıldı.

Her Yaş İçin İdeal

Van’ın Gevaş İlçesinde bulunan Altın Saç dağında düzenlenen etkinlikten sonra gezi ekibi, yöredeki tarihi mekân olan Kızıl Kiliseye uğramayı da ihmal etmedi. Etkinliğin ardından hatıra fotoğrafı çekilirken Öğr. Gör. Muharrem Ağar, her yaştan insan için uygun olan bu tarz sportif faaliyetlere katılımın artması gerektiğini söyledi.