rektör alma, 19 mayıs atatürk’ü anma, gençlik ve spor bayramı programına katıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Zübeyde Hanım Bulvarı üzerinde düzenlenen programla coşku içerisinde kutlandı.

Programa Iğdır Valisi Enver Ünlü, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Garnizon ve 5. Hudut Alay Komutan V. P. Albay Ali Taşdelen, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sağlam, Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil, kurum müdürleri, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program; günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, şiir dinletisi, folklor ekiplerinin gösterileri ve antrenör ve sporcularımızın sportif gösterileri ile devam etti. Kutlama Programı; vatandaşların katılımı ile serbest spor şenliği ve çocuklar için kurulan şişme oyun parkında yapılan faaliyetler ile son buldu.