rektör alma, besyo öğrencileriyle bir araya geldi

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO)’nda incelemelerde bulunan Rektör Alma, daha sonra öğrencilerle bir araya gelerek, onlarla sohbet etti.

BESYO Müdürü Doç. Dr. Alper Cenk Gürkan’dan yüksekokulun durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra, öğrencilerle bir araya gelen Rektör Alma, öğrencileri dinledi. Öğrenciler, üniversitenin spor kompleksleri itibariyle oldukça iyi imkânları olmasına rağmen, derslik sıkıntısı yaşadıklarını ve kendileri için derslik talebinde bulunduklarını söylediler. Öğrencilerin bu talebini yakın zamanda yeni bina yaparak karşılayacaklarını söyleyen Rektör Alma, üniversitemizin öne çıkmayı planladıkları alanların başında sporun geldiğini, bu amaçla öğrencilerden biraz daha fazla gayret göstermelerini istedi. Rektör Alma, ayrıca okumaya istekli ama maddi olarak sıkıntıları olduğu için okuyamayan öğrencilere de sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

Öğrenciler, kendilerini dinledikleri için Rektör Alma’ya teşekkür ederek Iğdır Üniversitesini spor alanındaki başarılarıyla gururlandıracaklarının sözünü verdiler.