• Ağustos

!! ÖNEMLİ !! ÖZEL YETENEK SINAVININ UYGULANIŞ BİÇİMİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI

ÖNEMLİ

Iğdır Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun teklifi ve 19.08.2021 tarihinde yapılan Senato toplantısında Özel Yetenek Sınavının içinde bulunduğumuz pandemi sürecinden kaynaklı 100 metre sprint testi ve özgeçmiş tablosu ile yapılmasına karar verilmiştir.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda görev yapan 5 akademisyenimizin bugün itibariyle Covid-19 testlerinin pozitif çıkması, bazı idari ve akademik personellerimizin de temaslı bulunmaları sebebiyle yukarıdaki karar alınmıştır.

!! ÖNEMLİ !! ÖZEL YETENEK SINAVININ UYGULANIŞ BİÇİMİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI

ÖNEMLİ