2021 - 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

Iğdır Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş Sonuçları aşağıda açıklanmıştır. Kesin kayıtlar 13-17.09.2021 tarihleri arasında olup başvurular Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Rektörlük Binası Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına yapılacaktır.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1-Nüfus Cüzdanı sureti,

2-Fotoğraf (Vesikalık 2 adet)

3-Öğrenci katkı payı/öğrenim gideri makbuzu (İkinci Öğretimler için)