• Ekim

ÇİFT ANADAL BAŞVURU SONUÇLARI

Fakültemizde Antrenörlük Eğitimi ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümleri arasında 2022-2023 Akademik Yılı güz dönemi itibariyle çift anadal yapmak için başvuran öğrencilerimizin sonuçları aşağıdaki gibidir.

Beden Eğitimi Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Bünyamin KAYMAN isimli öğrencinin çift anadal başvurusu (Antrenörlük Eğitimi Bölümüne) kabul edilmiştir. (Başarılı)

Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi İnci ÖZBEY isimli öğrencinin çift anadal başvurusu (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümüne) TYT / Y-TYT puan şartını taşımadığından başvurusu rededilmiştir. (Başarısız)

ÇİFT ANADAL BAŞVURU SONUÇLARI