KATKI PAYI YATIRMASI GEREKEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında öğrenci katkı payları 10.10.2022 Pazartesi gününden itibaren Halkbank'a ait ATM'lerden, internet bankacılığından veya banka gişelerinden öğrenci numaralarıyla yatırılacaktır.

Harçlarını Üniversitemize ait IBAN'a yatıran ve dekont ile Üniversitemize gelen öğrencilerin işlemleri yapılmayacaktır.

Geçmiş dönem borcu olan öğrencilerimizin Suveren Kampüsü Rektörlük binası giriş katında bulunan Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

KATKI PAYI YATIRMASI GEREKEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!