ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARI (GÜNCELLENDİ-16:50)

2021-2022 AKADEMİK YILI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ÖZEL YETENEK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI. EKTEKİ BELGELERDEN ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ (İ.Ö) VE BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMLERİNE AİT SONUÇLARI AYRI AYRI GÖREBİLİRSİNİZ.

ADAYLARIN DİKKATİNE! Aday itirazlarina yapılan incelemeler sonucunda 374***906 T.C. kimlik numaralı Caner KAYA ve 379***774 T.C. kimlik numaralı Ahmet Zahid ORTAKAYA'nın başvurularının öğretmenlik bölümüne uygun olmadığı görülmüştür (Adayların Y-TYT başarı sıralamasında ilk 800.000'de olmadıkları tespit edilmiştir). Bununla birlikte milli sporcu Turgay TABARU'nun Antrenörlük Eğitimi bölümü kesin kazananlar listesinde isminin sehven eklenmedigi tespit edilmistir. Adayların Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü ve Antrenorlük Eğitimi  bölümleri (1 ve 2. öğretim) kesin kazananlar listesi tekrar güncellenmiştir.

KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR 03 EYLÜL 2021 - 08 EYLÜL 2021 TARİHLERİ ARASINDA SAAT 17.00’A KADAR KAYITLARINI YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR. KAYITLAR BESYO BİNASINDA DEĞİL REKTÖRLÜK BİNASINDA BULUNAN ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞINDA YAPILACAKTIR.

ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARI (GÜNCELLENDİ-16:50)