haber

Antrenörlük Öğrencilerimizden 2 Bin 630 Rakımlı Pamuk Dağı’na Zirve Tırmanışı!

• 11 Aralık 2023

Spor Bilimleri Fakültemizde Antrenörlük eğitimi alan öğrencilerimiz, 2 bin 630 rakımlı Pamuk Dağı zirvesine tırmanarak bayrak açtılar.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2. Sınıf öğrencileri, Dağcılık dersi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Tuncel eşliğinde 2 bin 630 rakımlı Pamuk Dağına tırmandılar.

Başarılı bir tırmanışın ardından zirveye ulaşan öğrenciler, Türk Bayrağı ve Üniversitemizin bayrağını dalgalandırdılar.

Antrenörlük Eğitimi Bölümünde, ileri kademede antrenör, mentor, kondisyoner ve masörler yetiştirdiklerini anımsatan Dr. Öğr Üyesi Oğuzhan Tuncel, “Hedefimiz kendisini gerçekten iyi yetiştirmiş, spordan anlayan, kondisyon sahibi, sporun sağlık açısından önemini bilen ve bunu sadece sporculara değil, tüm insanlığa anlatmaya çalışan eğitimli antrenörler yetiştirmek. Bu kapsamda sadece teorik eğitimler değil oldukça yoğun uygulamaları eğitimler de veriyoruz. Bugün de 2 bin 630 rakımlı Pamuk Dağı’na 2. Sınıf öğrencilerimizle tırmanarak onlara unutamayacakları bir deneyim yaşattık.” ifadelerini kullandı.